Training persoonlijke ontwikkeling

Het is altijd goed om je te blijven ontwikkelen, zowel op zakelijk gebied als op privéniveau. Maar welke training persoonlijke ontwikkeling past er dan het beste bij jou? Maak nu kennis met ons persoonlijk ontwikkeltraject ‘De Bewuste Professional’. Onze training is bedoeld voor elke professional die zich zowel persoonlijk als zakelijk verder wil ontwikkelen. We maken gebruik van een uniek programma waarbij we gedurende vijf inspirerende, intensieve en leervolle dagen op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat je de beste versie van jezelf kunt worden!

Wat gaan we doen tijdens de cursus persoonlijke ontwikkeling?

training persoonlijke ontwikkeling

Tijdens onze training persoonlijke ontwikkeling begeleiden, trainen en inspireren we jou. Gedurende het programma leer je samen met de andere deelnemers hoe je nog bewuster je vak kunt uitoefenen. En hoe je dat met meer elegantie en plezier doet. Daarbij is onze training echt anders dan andere trainingen, aangezien we ook gaan werken op emotioneel niveau. Ons programma ‘De Bewuste Professional’ integreert allerlei tools en gereedschappen zodat je in staat bent een kwalitatieve klik met een ander te maken. Zo leer je vanzelf hoe je proactief en vooral ook bewust kunt handelen, ook in de meest uitdagende situaties. We maken gebruik van beproefde en wetenschappelijke communicatiemodellen, waardoor je verfijnde communicatievaardigheden aangeleerd krijgt en we je praktische tips & tricks aanreiken.

De voordelen van onze persoonlijke ontwikkeling training

Het belangrijkste voordeel van onze training is natuurlijk het doormaken van persoonlijke groei. Jij staat namelijk zelf centraal. Daarnaast ben je onderdeel van een actief en gevarieerd programma op een unieke locatie en in een ontspannen sfeer. Door middel van demo’s en het zelf ter plekke oefenen, leren we je praktische en krachtige technieken aan. Zo kun je uiteindelijk toegevoegde waarde aan je relaties bieden.

Wil je ook deelnemen aan onze training persoonlijke ontwikkeling ‘De Bewuste Professional’? Neem dan contact met ons op.

persoonlijke ontwikkeling
Deelnemers trainen actief en dat verhoogt het leerrendement
Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht