We trainen de soft-skills en stimuleren de ontwikkeling van je persoonlijkheid. We zijn allereerst geïnteresseerd in joú, de mens achter de professional!

de bewuste professionals

Trainers en coaches:

logo

Nick Schmitz

Nick is zelfstandig ondernemer, register makelaar /taxateur RM/RT, gehuwd en vader van 2 kinderen. Nick heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring en vierde in 2020 het 15 jarig jubileum van een eigen kantoor in Roermond onder de naam M3 makelaardij. Nick is opgeleid NLP practitioner en vanaf 2015 trainer in KliQ-Coaching samen met compagnon Bart, en enthousiasmeert en inspireert makelaars, taxateurs en alle andere professionals in de persoonlijke ontwikkeltrajecten “De Bewuste Professional”. 

 “Makelaardij is mensenwerk en onze dienstverlening zijn wij zelf. Door bewust te zijn van de belangrijke verbindende rol die wij mogen vervullen, is hier juist meerwaarde en onderscheidend vermogen toe te voegen. 

Om hierin te mogen trainen, coachen en inspireren naast mijn dagelijkse makelaarspraktijk is een persoonlijke ontwikkelingswens die in vervulling gaat.”

Bart de Louw

Bart heeft een praktijk in NLP en Hypnose coaching en training, is gehuwd en vader van 2 kinderen. Op concrete en diepgaande wijze leidt hij mensen naar een positieve levenshouding. Ook werkt hij in organisaties en geeft daar trainingen op maat m.b.t. communicatie en samenwerking. Bart is tevens auteur van het boek ‘de Pauzeknop’, welke gaat over loslaten van negativiteit en de ontwikkelaar van de methodiek het ‘Ronde Tafel Kompas®‘, welke richting geeft aan een leven vanuit balans. Voor meer informatie, zie www.nlpbart.nl

“Bart luistert niet alleen, hij hoort. Middels directe, pure en respectvolle communicatie is hij in staat de doelen achter het doel te zien en de vragen achter de vraag te achterhalen. Hij weet zelfs de lastige materie rondom emoties inzichtelijk, overzichtelijk en bruikbaar te maken. Vanuit verrassende meta posities legt hij verbanden en het mooie is dat dit gebeurt vanuit een samenwerking met de ander.” 

“De hele wereld is jouw projectie. Geniet van de film.

-Byron Katie- 

Inspireren

Gedurende de trainingsdagen zul je volop geïnspireerd worden om krachtig de beste versie van jezelf te zijn als professional en mens!

 

 

Leren 

We leren je allerlei concrete en effectieve gereedschappen, die praktisch te gebruiken zijn in jouw dagelijkse praktijk.

Verdiepen

We zullen de materie steeds verdiepen om een groeiend bewustzijn te stimuleren, zodat je het steeds beter gaat begrijpen en toepassen.

Integreren

We kijken naar jouw persoonlijke situatie zodat je het daadwerkelijk kunt integreren en je er profijt van hebt voor de rest van je leven.