Onze belofte

Wij beloven je een unieke persoonlijke ontwikkel-ervaring, die resulteert in het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van je communicatie en daarmee van je leven!

Uniek aan deze training

“Je weet niet, wat je nog niet weet!”

Als steeds bewuster wordende professional, leer je in deze training basis- en verfijnde communicatie vaardigheden. Hiermee stem je eleganter af op de ander en bereik je doelen vanuit een win-win perspectief. Je leert inzicht verkrijgen in je eigen en in andermans persoonlijkheidsstructuur.

Je leert ook de kracht van non-verbale taal. Dit is echt een taal en als je die ‘spreekt’ wordt van alles in het sociale verkeer zo veel duidelijker en gemakkelijker. Zo leer je om de ander diepgaander te begrijpen. En in combinatie met het bieden van psychologische veiligheid, werk je gemakkelijker met de ander samen en heb je meer overtuigingskracht.

We leren je ook de ‘vijand’ te doorgronden van alles wat niet lukt en mis gaat in je leven: de negatieve emotie. Hoe laat je die los en/of stuur je die, zodat jij zelf weer aan het roer staat?

En je leert nog zo veel meer…………..!

De Bewuste Professional Logo
persoonlijke ontwikkeling
Deelnemers trainen actief en dat verhoogt het leerrendement
Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht