Training communicatieve vaardigheden

Ben je op zoek naar een heldere en krachtige training communicatieve vaardigheden? En ben je toe aan een cursus die anders is dan je tot nu toe gewend was? Schrijf je dan in voor onze training ‘De Bewuste Professional’. Wij leren je basis- en verfijnde communicatieve vaardigheden waardoor je eleganter op de ander af kunt stemmen en doelen bereikt vanuit een win-win perspectief. We leren je om helder inzicht te verkrijgen in zowel je eigen als in andermans persoonlijkheidsstructuur.

Ontwikkel jezelf met een training communicatie vaardigheden

training persoonlijke ontwikkeling

Onze training is bedoeld voor elke steeds bewuster wordende professional die zich zowel persoonlijk als zakelijk verder wil ontwikkelen. We maken gebruik van een uniek programma waarbij we gedurende vijf inspirerende, intensieve en leervolle dagen op een ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert daarbij ook de kracht van non-verbale taal. Als je deze taal ‘spreekt’ wordt echt alles in het sociale verkeer zo veel duidelijker en gemakkelijker.

Training communicatieve vaardigheden op emotioneel niveau

Maar we gaan nog verder. We leren je bijvoorbeeld ook de ‘vijand’ te doorgronden van alles wat niet lukt en fout gaat in je leven. Die vijand is: de negatieve emotie. We leren je tijdens onze training communicatieve vaardigheden hoe je die kunt loslaten en vervolgens ook kunt sturen. Zodat uiteindelijk jijzelf weer aan het roer staat. We gaan dus echt de diepte in, ook op emotioneel niveau.

Het unieke aan onze cursus communicatieve vaardigheden:

  • We werken in een open, vertrouwelijke, vriendschappelijke en ontspannen sfeer.
  • We leren je heldere en begrijpelijke modellen en technieken die universeel toepasbaar zijn. Zowel op je werk als thuis.
  • We beschikken over een brede ervaring en achtergrond zodat we individuele processen vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Wil je ook deelnemen aan onze cursus communicatieve vaardigheden genaamd ‘De Bewuste Professional’? Neem dan direct contact met ons op.

persoonlijke ontwikkeling
Deelnemers trainen actief en dat verhoogt het leerrendement
Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht