Coach persoonlijke ontwikkeling

Je moet je altijd blijven ontwikkelen, zowel zakelijk als privé. Maar hoe pak je dat slim aan? Misschien dat een coach persoonlijke ontwikkeling iets voor je is. Neem deel aan onze unieke training en je krijgt zelfs twee trainers in plaats van één. Schrijf je in voor ons persoonlijk ontwikkeltraject ‘De Bewuste Professional’. Deze training is bedoeld voor elke professional die zich zowel persoonlijk als zakelijk verder wil ontwikkelen. Met behulp van een uniek programma werken we tijdens maar liefst vijf inspirerende, intensieve en leervolle dagen op een ontspannen manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke ontwikkeling

Wat is persoonlijke ontwikkeling eigenlijk?

Persoonlijke groei heeft alles te maken met het ontwikkelen van eigenschappen in jezelf die het mogelijk maken om doelen te bereiken. Die doelen kunnen zowel privé als zakelijk van aard zijn. Persoonlijke ontwikkeling gaat ook vooral om de bewustwording van jezelf, je eigen kracht en kwaliteiten. Tijdens onze training ‘De Bewuste Professional’ begeleiden, trainen en inspireren we jou. Je leert samen met de andere deelnemers hoe je nog bewuster je eigen vak kunt uitoefenen. En hoe je dat met meer elegantie en plezier doet. Daarbij is onze training echt anders dan andere trainingen, aangezien we ook veel aandacht besteden aan emotionele aspecten.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Ons programma ‘De Bewuste Professional’ integreert uiteenlopende tools en gereedschappen. Daarmee ben je in staat om een kwalitatieve klik met een ander te maken. Je leert vanzelf hoe je proactief en vooral ook bewust kunt handelen, ook in de meest uitdagende situaties. We maken daarbij gebruik van beproefde en wetenschappelijke communicatiemodellen.

De voordelen van een coach voor je persoonlijke ontwikkeling

Waarom je zou kiezen voor onze training in persoonlijke groei en ontwikkeling? Het belangrijkste voordeel is dat je zelf een persoonlijke groei doormaakt. Jij zelf staat hier namelijk centraal. Daarnaast neem je deel aan een actief en gevarieerd programma op een unieke locatie. En dat alles vindt plaats in een open en ontspannen sfeer. We leren je door middel van demo’s en het zelf ter plekke oefenen praktische en krachtige technieken aan. Zodat je uiteindelijk toegevoegde waarde aan al je relaties biedt, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Ook een coach persoonlijke ontwikkeling inschakelen? Schrijf je dan in voor ons ontwikkeltraject ‘De Bewuste Professional’. Neem direct contact met ons op.

Deelnemers trainen actief en dat verhoogt het leerrendement
Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht