Ondernemerscoaching via uniek ontwikkeltraject

Ben je op zoek naar ondernemerscoaching om een betere versie van jezelf te worden? Wil je inzicht verkrijgen in zowel je eigen als in andermans persoonlijkheidsstructuur? Kies dan voor onze unieke ondernemerstraining ‘De Bewuste Professional’! Als je deelneemt aan ons vijfdaags ontwikkeltraject krijg je een unieke training zoals je die nog nooit gezien of meegemaakt hebt. We gaan aan de slag met communicatievaardigheden waarbij we ons ook op emotioneel niveau richten. Zo werk je aan persoonlijke ontwikkeling die je kunt gebruiken bij al je relaties. Niet alleen op zakelijk niveau, maar ook binnen je privéleven. Een echte win-winsituatie dus!

Unieke ondernemerscoaching

Als je je inschrijft voor onze training leren we je basis- en verfijnde communicatieve vaardigheden. Dat stelt je in staat om eleganter op de ander af te stemmen en van daaruit (zakelijke) doelen te bereiken. Wij bieden je een uniek en persoonlijk ontwikkeltraject waarbij je samen met andere cursisten vijf dagen lang intensief aan de slag gaat. Elke dag is even inspirerend, leerzaam en intensief waarbij je op een ontspannen manier werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Ideaal voor als je je als bewuste professional zowel persoonlijk als zakelijk verder wilt ontwikkelen.

Ontwikkeltraject waar je wat aan hebt voor de rest van je leven

Je leert tijdens onze ondernemerscoaching onder andere de kracht van non-verbale taal. Pas als je deze taal echt goed kunt ‘spreken’, merk je dat echt alles in het sociale verkeer zo veel duidelijker en gemakkelijker wordt. Daarnaast werken we ook op emotioneel niveau aan je ontwikkeling. We leren je bijvoorbeeld de ‘vijand’ te doorgronden van zaken die niet lukken en fout gaan in je leven: de negatieve emotie. Je leert hier hoe je die los kunt laten en vervolgens kunt sturen.

Waarom kiezen voor onze ondernemerscoaching?

  • Je werkt samen met een kleine groep cursisten in een open, vertrouwelijke, vriendschappelijke en ontspannen sfeer.
  • Je leert heldere en begrijpelijke modellen en technieken die universeel toepasbaar zijn, zowel op het werk als thuis.
  • De trainers hebben een brede ervaring en achtergrond en bekijken individuele processen vanuit verschillende invalshoeken.

Wil je ook onze ondernemerscoaching ‘De Bewuste Professional’ ervaren en meemaken? Neem dan direct contact met ons op.

training persoonlijke ontwikkeling
Deelnemers trainen actief en dat verhoogt het leerrendement
Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht